NAKON ZAGREBA

Pernar došao i pred srednju školu u Velikoj Gorici: Učenicima davao novac, oni se fotografirali s njim

Zagreb: Ivan Pernar ispred Gavelle dijelio prolaznicima letke
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.11.2023.
u 17:49

Došao sam s ciljem da potaknem djecu na kritičko razmišljanje. Naime sustav danas promovira i propagira recimo trans agendu i nitko se ne usudi javno reći svoje mišljenje, poručio je Pernar

Nakon zagrebačkih, čini se kako se Ivan Pernar, bivši saborski zastupnik iz redova Živog zida, ''okomio'' i na velikogoričke srednjoškolce, pred čijim je školama bio ovog čtvrtka. Jutros se tako navodno oko 9 sati pojavio ispred Srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici kako bi razgovarao i fotografirao se s njima, prenosi VG Danas

- Došao sam s ciljem da potaknem djecu na kritičko razmišljanje. Naime sustav danas promovira i propagira recimo trans agendu i nitko se ne usudi javno reći svoje mišljenje. Ja kad pitam danas profesore ravnatelje je li njima normalno da si dečki danas odsijecaju pim**** oni uopće ne daju odgovor na to pitanje. Što vam govori o strahu i neslobodi ljudi da kažu svoje mišljenje. Ili ne znanju - poručio je Pernar srednjoškolcima koji su ga, za razliku od onih XVII. gimnazije u Zagrebu, relativno srdačno dočekali.

Srednjoškolci su se s njim i fotografirali i snimali njegove poruke, a usput su mu i dobacivali i skandirali mu. Novinari su ih i pitali kako to da su došli razgovarati s Pernarom. Osim toga, Pernar je učenicima i predložio da umjesto da odlaze na operacije rade sklekove, na što je jedan učenik i pristao. Pernar mu je navodno za 50 sklekova dao 50 eura.

- Glupira se i to je svima zabavno - kazala je jedna srednjoškolka. - Smiješan je, al nemam pojma kaj govori - objasnio je drugi srednjoškolac, dok je Pernar i komentirao slučaj XVII. gimnazije, kada su ga srednjoškolci otjerali gađajući ga jajima.

POVEZANI ČLANCI:

 

- Nisu me učenici gađali jajima nego jedan ljevičar među njima. Ali mediji tako prenesu. Medijima su uzor nasilnici i oni potiču nasilje. Nikad od mene nećete čuti ni vidjeti da pokazujem srednji prst ili se nasilno ponašam. Samo želim poručiti mladima da misle svojom glavom - objasnio je.

Komentara 5

ZP
Zabranjen pristup
19:37 23.11.2023.

Sta je to nesto zabranjeno?

CE
Centrifuga
19:26 23.11.2023.

To bi napravio i HDZ SDP i možemo ali nisu u stanju na takvu akciju.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
19:43 23.11.2023.

za njega su glasali glasači možemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije