POSLAO VIDEO IZ AVIONA

Pernar objavio da je na putu za Zambiju: 'Dat ću sve od sebe da odradim svoju zadaću profesionalno'

Zagreb: Pernar podnio 4 kaznene prijave zbog posvajanja djece iz Konga
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
19.02.2023.
u 14:51

Ivan Pernar, kako je ranije otkrio, vlastima u Zambiji slao je prijave vezane uz hrvatske državljane koji se tamo nalaze

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako je na putu za Zambiju. Na svom Facebook profilu, gdje je podijelio tu vijest, objavio je link na Telegram profil preko kojeg ga se može pratiti.

 "Teško je opisati osjećaje koje imam u trenutku kada idem na ovaj put, s jedne strane sam svjestan da me još par minuta dijeli od napuštanja Hrvatske, a s druge razmišljam o svima vama čije su oči usmjerene u mene. Znam da je istina jak instrument i da su naši neprijatelji u paničnom strahu i nadi da ja ipak neću doći do Zambije. Puno bi toga rekao, ali ne želim pasti u sferu utuživog, reci ću samo ovo - da ljevičari imaju priliku nekog od nas cipelarit dok je na podu, istrošili bi đonove na nama", naveo je u jednoj od objava.

"Međutim, sada se kolo sreće okrenulo i dat ću sve od sebe da odradim svoju zadaću profesionalno. Inače, ove udruge tranži, homoseksualaca i feminista su dale zahtjev medijima da ne prenose moje objave, bit će zanimljivo za vidjet hoće li se mediji toga držat kad krenem ovdje stavljat ekskluzivan sadržaj", dodao je.

Podsjetimo, ranije je Pernar objavio kako je vlastima u Zambiji slao prijave vezane uz hrvatske državljane koji se tamo nalaze. Osmero Hrvata nalazi se u zatvoru zbog sumnje na trgovanje ljudima i krivotvorenje dokumenata. Oni su uhićeni u prosincu prošle godine nakon što su pokušali posvojiti četvero kongoanske djece.

VIDEO Pernar o slučaju Zambija i posvojenju djece: Kome se davao novac?

Ključne riječi

Komentara 115

Avatar DAVOR
DAVOR
15:23 19.02.2023.

STATUS IVANA PERNARA U VEZI TRGOVINE DJECOM U ZAMBIJI I PUTU U ZAMBIJU--- Ivan Pernar Kad sam rekao u Bujici da idem u Zambiju to je bila smjela izjava jer realno nisam imao novac kod sebe koji mi je potreban. Ali sam znao da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put. Ono što me iznenadilo jest koliko je ljudi reklo - Ivane i nama je stalo do istine. Osjećao sam se kao nikad u životu jer nitko od onih koji su mi pomogli da odem na ovaj put nije pitao što ja imam od toga, što ćeš mi ti Ivane dati za uzvrat, nitko nije tražio neko mjesto na listi, poziciju u stranci. Osjetio sam energiju koju nisam nikad u životu, osjećaj je bio kao da prelazim Crveno more i da Bog razmiče sve prepreke ispred mene. Duboko sam uvjeren da je Bog čuo vapaje roditelja čija djeca pod prijetnjom suicida iznuđuju od njih pristanak na hormonalnu terapiju i vlastitu kastraciju, te da je odlučio uslišiti njihove molitve i smilovati im se. Naša borba iako osobna nije protiv ijednog čovjeka, nego protiv ideologije iza koje po mom sudu stoje okultne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj te ušli u otvorenu pobunu protiv Boga. Cilj su naša djeca koje po Zagrebačkim vrtićima bivaju indoktrinirana da se mogu oblačiti i osjećati kao suprotni spol. U osnovnoj školi kreće agresivna propaganda i tamo im se govori da su stvari od kojih pošten čovjek povraća normalne. Žele uništiti obitelj, temelj društva, a propagandiste koji provode tu agendu postavili su na najviše političke funkcije.

SP
Stari panj
14:59 19.02.2023.

Sretno i ne obaziri se na one koji pod krinkom zaštite ljudskih prava žele zataškati medjunarodni kriminal i potencijalnu trgovinu ljudima.

OT
otrovnijezik
15:31 19.02.2023.

Apsolutno me ne zanima njih 8 u Zambiji o tome neka se brinu njihove institucije. Mene zanima što će biti s ovima u Hrvatskoj koji su štambiljali dokumente i izdavali ih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije