Načelnik Primoštena

Petrina: Ne sramim se, svaki dan se kupam gol već 20 godina

stipe petrina (1)
Foto: HALO PIX/PIXSELL
1/6
20.08.2012.
u 21:43

Prof. Krizmanić: Takvo ponašanje je nedopustivo. Od načelnika nekog mjesta očekuje se, u najmanju ruku, da bude pristojan

– Nitko nema pravo svoju golotinju nametati drugima, osim na mjestima koja su strogo određena za to – kratak je komentar ugledne psihologinje prof. dr. Mirjane Krizmanić na fotografiju “kao od majke” rođenog načelnika općine Primošten Stipe Petrine.

Dok je sa suprugom plovio, pretpostavljamo prema nekoj skrivenoj uvali, Petrina se zaustavio ispred gradske plaže u naseljenom dijelu Primoštena, skinuo hlače i nesmetano se provezao pred “brojnom publikom”.

>>Skinuo gaće: Stipe Petrina kao od majke rođen u barci sa suprugom

Razgolićeni načelnik poznat je po verbalnim eskapadama, kojima se obrušavao na pravosuđe, političke protivnike, saborske zastupnike, ministre, na svakoga tko mu se našao na putu.

– Ne znam čega se imam stidjeti, svi smo rođeni goli, svaki dan sam na nudističkoj plaži, svaki dan se kupam gol već 20 godina, više i ne bi imao osjećaj da se kupam u kupaćima – rekao je Petrina za Dnevnik Nove TV. Kaže da ne vjeruje da je to ikakav prekršaj i kazneno djelo.

Odvjetnik Veljko Miljević misli drukčije.

– Budući da je Petrina službena osoba, odnosno osoba koja predstavlja vlast Republike Hrvatske onda bi se tu moglo raditi o zlouporabi službenog položaja, ali i o kaznenom djelu povrede ugleda Republike Hrvatske – kazao je Miljević za Novu.

Profesorica Krizmanić dodala je da je takvo ponašanje nedopustivo, pogotovo za načelnika općine.

– Ljudi imaju pravo na to da se zaštite od golotinje, ne žele da im djeca gledaju gole muškarce i žene, tako ih odgajaju i nikome se to ne može zamjeriti. Od načelnika mjesta očekuje se u najmanju ruku da bude pristojan – zaključila je psihologinja Krizmanić.

Ključne riječi

Komentara 27

SA
saad
09:26 21.08.2012.

Jeli ovo za ozbiljne novine?SRAMOTA tko pise,a SRAMOTA je i onaj tko odgovara.

C1
c11dugi
21:59 20.08.2012.

Petrina je faca, istinski borac protiv nepravde i manipullacija gradskih vlasti i kvazipoliticara i kad bi svaki nacelnik napravio za svoje mjesto koliko je Petrina napravio za Primosten, ovo bi bila puno sretnija i zadovoljnija zemlja. I da Serdo, izabrann je neposrednim izborom sto je najveci oblik demokracije i to samo govori koliko su stanovnici Primostena zadovoljni njegovim rafom. A ti ne moras svracati u Primosten, daleka ti kuca. Sto se tice same golotinje ni ja to ne podrzavam i ako zeli biti gol neka to radi doma ili na nekoj plazi gdje ga nitko ne vidi. Ali dizati od toga buku i stvarati slucaj kao gosp. Miljevic koji bi ga gonio po kaznenoj odgovrnosti je isto tako sramota. Dakle nenormalno je da se Petrina gol vozi brodom uz obalu, a normalno je kad npr. muskarac muskarcu na semaforu stisce pristic na licu, a ovaj ga zaljubljeno gleda. Cijeli svijet odlazi kvragu sa ovako pomaknutim shvacanjem normalnog.

SA
saad
09:24 21.08.2012.

Ja se svakog dana kupam gol.Tko je vidio da se netko kupa u odjeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije