POSTAVIT ĆE I SOLARE

Pevex otvorio vrata novouređenom centru u Virovitici: 'Pokazujemo koliko nam je važan ovaj grad'

Foto: Pevex
1/2
30.06.2023.
u 17:22

U prodajni centar uloženo je 4,5 milijuna kuna, a proteže se na 5.000 kvadrata.

Dvije godine od kupnje prostora, u Virovitici je ovoga petka otvoren novouređeni prodajni centar Pevexa, u kojeg je uloženo 4,5 milijuna kuna, a najavljuju i izgradnju solarnih panela. Ovaj centar proteže se na 5.000 kvadrata, a kupcima od danas nudi gotovo 25.000 artikala. 

„Drago mi je da smo u Virovitici napravili ljepši, veći i uređeniji prodajni centar Pevex. Stari prostor nije zadovoljavao naše standarde, a novouređenim i opremljenim prodajnim prostorom pokazujemo koliko nam je važan ovaj grad, naši kupci i njihovo zadovoljstvo, naravno uz naše zaposlenike, koji su nam na prvome mjestu. Riječ je o ulaganju koje je za nas potpuno opravdano i dio PEVEX-ove strategije jer smatramo da kupci zaslužuju imati ugodno iskustvo kupovine kod nas – rekao je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

Sam prodajni centar ima osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje, a za kupce je odsad dostupan i kafić Samofino.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije