MLADIĆ IZ RIJEKE

Pijan izazvao prometnu, vrijeđao policajce i pokušao pobjeći!

\'ALKOTEST-DRAGER\'
Zoran Grizelj/VLM
27.08.2013.
u 14:44

Incidentnom mladiću iz Rijeke izmjerena je koncentracija alkohola od 1,35 promila.

Mladi Riječanin, 18 godišnjak, do danas ujutro trijeznio se u policiji nakon što su ga oko 2 sata prometni policajci zaustavili za upravljačem automobila kojim je nešto prije izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. 

Mladić je Ulici Ratka Petrovića na Gornjoj Vežici svojim vozilom udario u dva automobila parkirana uz rub kolnika nakon čega se udaljio, a da nije sačekao policiju. Nedugo zatim policajci su ga zaustavili u obližnjoj Ulici Marina Kontuša te mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,35 promila. Tijekom policijskog postupanja vrijeđao je i omalovažavao policajce i pokušao im pobjeći pa je pritom lakše ozlijedio policajca. 

Protiv mladog vozača slijede optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

>>Pijani mladi Britanac strašio goste mašući plastičnim pištoljem!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije