sukob u moskvi

Pijana djevojka prebila trojicu policajaca u karaoke-baru

crveni trg,moskva,ruska policija
AFP/PIXSELL
23.02.2012.
u 16:56

Mlada Ruskinja napala je policajce koji su je pokušali obuzdati. Jedan je završio u bolnici.

Dvojica ruskih policajaca zadobili su ozljede, a treći je završio u bolnici nakon što su u srijedu poslijepodne pokušali obuzdati pijanu djevojku u karaoke-baru u Moskvi, prenose RIA Novosti.

Mlada žena, čije ime nije objavljeno, narušavala je red i mir te je psovala policiju. Nakon što su je policajci pokušali urazumiti, djevojka ih je napala, udarajući ih rukama i nogama.

Protiv agresivne djevojke pokrenut je slučaj zbog napada na državnog službenika, za što je moguće dobiti i do pet godina zatvora.

Komentara 12

OB
-obrisani-
17:19 23.02.2012.

siguran sam da se zove Svetlana

OD
oltar domovine
18:11 23.02.2012.

Nasi mljekari je pod hitno trebaju angazirati!

Avatar mf
mf
07:32 24.02.2012.

treba je angažirati,pod hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije