kod zatona

Pijana vozačica zabila se autom u ogradu, dvoje u životnoj opasnosti

nesreća u dubrovniku (1)
Foto: Mladen Gojun/24sata/PIXSELL
1/3
03.09.2011.
u 12:00

Za život se bore 20-godišnjak iz Rijeke i 15-godišnjak koji su prevezeni u splitsku odnosno zagrebačku bolnicu.

Dvije osobe teško su ozlijeđene i bore se za život, a kod druge dvije osobe utvrđene su ozljede koje su teške, ali neopasne po život, nakon nesreće koja se noćas oko 3.25 sati dogodila kod Zatona. Četvero ozlijeđenih bili su putnici u Opel Astri Caravan, za čijim je upravljačem bila 21-godišnjakinja iz Dubrovnika. U autu njemačkih oznaka bilo je ukupno devet osoba, izvijestila je PU dubrovačka.

Nesreću je skrivila Dubrovčanka pod utjecajem alkohola. Izmjereno joj je 1,08 promila. Kretala se iz smjera zapada kada je izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubila nadzor nad vozilom te udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Uslijed udara vozilo se odbilo i zaustavilo poprečno na kolniku

Za život se bore 20-godišnjak iz Rijeke i 15-godišnjak koji su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni u splitsku odnosno zagrebačku bolnicu. Teške tjelesne ozljede neopasne po život zadobili su 15-godišnjak i 16-godišnjakinja koji su zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Protiv 21-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnoom državnom odvjetništvu.

Komentara 28

Avatar Jana
Jana
15:23 03.09.2011.

Bila im je fora voziti se devetero u autu . Imali su para za taksi ali im to nije bilo zanimljivo. Šta rade maloljetnici do iza tri sata vani. Nije mi ih žao jer što su tražili to su dobili.

DU
Deleted user
12:44 03.09.2011.

rvacki noćni život, djeca nemaju za taksi jer političari protežiraju taksi-mafiju, i u zagrebu nakon uvođenja konkurenije taksi još triput skuplji nego što bi trebao biti. da su u uzbekstanu mogli bi si priuštiti za taksi bar vikendom, pa see ne bi pripiti vozili u gluho doba noći. koja je uopće alternativa, da stalno sjeda doma i nikamo ne idu? još jedan primjer kako debilni političari uništavaju svaki aspekt normalnog života.

UM
Umjereni
13:18 03.09.2011.

Mihac, kakve sad veze ima \"ona profesorica\" s ovim slučajem? Ona profesorica je bila i kazneno prijavljena i kazneno procesuirana. Dobila je uvjetnu zatvorsku kaznu jer se za nju izuzetno založila njezina žrtva. Sud je tu da prosudi u korist žrtve. Ako žrtva \"moli za milost\", nema potrebe da sud nepotrebno kazni okrivljenika strože nego što procijeni sve okolnosti. A u ovom slučaju još uopće ne znaš kakav će biti sudski epilog. Usporedbe su potpuno besmislene. Kad saznamo daljnji razvoj sudskog procesa, onda ima smisla uspoređivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije