Napao policajca

Pijani 18-godišnjak ukrao auto, skrivio prometnu i napao policajca

izgorio automobil
Zvonimir Pandža
23.05.2010.
u 10:23

Mladiću koji je ukrao auto je oko 18 sati izmjerena koncentracija alkohola od 1,37 promila, a pokušao je nogom udariti policajca. Kod 47-godišnjaka koji je skrivio prometnu i vrijeđao policajca izmjereno je 1,63 promila alkohola.

ZADAR - U Zadru je jučer u ranim poslijepodnevnim satima 18-godišnjak prvo ukrao automobil Suzuki Swift kojeg je ispred zgrade u ulici Put Murata 42-godišnji vlasnik ostavio nezaključanog s ključem u bravi, a nekoliko sati kasnije odnosno oko 18 sati s tim je automobilom skrivio prometnu nesreću udarivši u parkirani Fiat Punto.

Kada je došla policija i izmjerila mu koncentraciju alkohola od 1,37 promila pijani 18-godišnjak je nogom pokušao udariti policijskog službenika nakon čega je priveden i nad njime je u tijeku krim obrada. Slijedi mu kaznena prijava.

Policija je podnijela i prijavu protiv 47-godišnjaka iz Zadra koji je sinoć oko 1.15 sati iza ponoći u pijanom stanu odnosno pod utjecajem alkohola od 1,63 promila skrivio prometnu nesreću na Branimirovoj obali i potom omalovažavo policijskog službenika. Noć ranije je pak 36-godišnjak je u Zadru nakon što je prijavljen za narušavanje javnog reda i mira udario šakom u glavu 46-godišnjeg policajca i nanio mu lakšu tjelesnu ozlijedu.

Da nisu samo policajci bili metom napada pijanih na zadarskom području potvrđuje i slučaj iz Zemunika Gornjeg gdje je pijani 26-godišnjak prvo verbalno, a potom i fizički napao 66-godišnjaka nanijevši mu lakše tjelesne ozlijede. Napadač je imao 1,42 promila alkohola u krvi. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:56 24.05.2010.

još jedan u nizu Zadarskih primitivaca!

SA
S:A
10:49 23.05.2010.

AKO je sin nekog mocnika nista mu se nece desiti,jer zakon vazi samo za MALE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije