Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA LETU

Pijani se mlatili u avionu, uhićeni čim su sletjeli u Zadar

Avion zrakoplovne kompanije Lauda u preletu iznad Ždrelca
Sime Zelic/PIXSELL
18.06.2024.
u 13:00

Policija je utvrdila kako su se dva Britanca u dobi od 20 i 25 godina međusobno verbalno sukobili, a potom i fizički udarajući se šakama

Zadarska policija jučer je uhitila dva državljanina Velike Britanije u dobi od 25 i 20 godina koji su se potukli u avionu na letu prema Zadru. Izvijestili su kako su oko 11.50 sati zaprimili dojavu od službenika Zračne luke Zadar da je u zrakoplovu na letu prema Zadru došlo do narušavanja javnog reda i mira.
 
Nakon slijetanja zrakoplova na zračnu luku, policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar su u prostorije policije doveli obojicu muškaraca gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Također, provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da su bili pod utjecajem alkohola. Daljnjim postupanjem policije utvrđeno je kako su se tijekom leta, u zrakoplovu muškarci međusobno verbalno sukobili, a potom i fizički udarajući se šakama pri čemu su obojica ozlijeđeni u predjelu lica i ruku.

GALERIJA Ovo su novi čuvari hrvatskog neba: Pogledajte šest Rafalea koji su stigli u Hrvatsku

Avion zrakoplovne kompanije Lauda u preletu iznad Ždrelca
1/29

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

ZI
ziva___istina
09:40 19.06.2024.

Ma, pustite ih nek se kefenjaju, kad im dosadi, prestat ce.

KE
keka56
13:24 18.06.2024.

Pravi gosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije