D. B. (51)

Pio na Sljemenu pa zadobio ozljede opasne po život

policija
ilustracija
14.10.2014.
u 17:19

Muškarac je prema neslužbenim informacijama bio pijan kada je hitna došla po njega

S teškim ozljedama glave opasnima po život u ponedjeljak oko 11 sati pronašao je jedan od prolaznika koji je vozio po Sljemenskoj cesti u Zagrebu 51-godišnjeg D.B. kako leži pored ceste u blizini gostionice Zlatni Medvjed.

Odmah je pozvao hitnu, koja je ozlijeđenog muškarca prevezla u KBC Zagreb gdje mu još uvijek pokušavaju stabilizirati stanje.

Muškarac je prema neslužbenim informacijama bio pijan kada je hitna došla po njega, a ozljede je najvjerojatnije zadobio od pada.

>> Autobus zatvorio Sljemensku cestu

Komentara 1

SU
sumar
18:05 14.10.2014.

koji novinski članak.koga još interesira dali je on pio ili ne,na šta mi trošimo novce, a nitko ne piše koliko je tko dobio zatvora i koliko je tko vratio ukradenih novaca ,dali taj veliki HRVAT isplačuje plaće svojim radnicima koliko sanader vratio,koliko vratio polanćec kliko su vratili lažni branitelji,samo se piše koliko je tko popio a nitko se ne pita zašto je se je on napio dali od dobra ili od toga šta je možda ostao bez posla pa je došlo do grla kad se sjetio svih dan prije kad je bio mrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije