Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA 7 INSTRUKTORA

Već 30 godina neuspješno pokušava položiti vozački ispit

Davor Puklavec/PIXSELL
02.09.2021.
u 08:59

Očajna Isabelle kaže da je već imala sedam različitih instruktora i pokušala intenzivni tečaj vožnje – pa čak i hipnotizere

Britanka Isabelle Stedman već 30 godina pokušava dobiti vozačku dozvolu, no toliko se boji da neće položiti da se tijekom vožnje redovito onesvijesti pa još uvijek nije uspjela. Anksiozni poremećaj 47-godišnje Isabelle Stedman toliko je paralizira da brizne u plač i drhti za volanom, a povremeno i izgubi svijest.

U prošlosti su instruktori često morali sami usporavati i držati upravljač kako bi je spasili kad bi se onesvijestila, prenosi HAK Revija.

Majka dvoje djece iz Bedfordshirea u Velikoj Britaniji potrošila je desetke tisuća funti otkako je počela pohađati autoškolu. Njezina je fobija spontano započela tijekom prve vožnje  – unatoč tome što nikada nije bila u prometnoj nesreći – a najgora je kad naiđe na kružni tok.

Očajna Isabelle kaže da je već imala sedam različitih instruktora i pokušala intenzivni tečaj vožnje – pa čak i hipnotizere.

Željela bi sama voziti kako bi mogla odvesti kćer na fakultet i posjetiti daleku rodbinu. Liječnici ne mogu objasniti njezinu fobiju.

Video – Vrata od automobila trebali bi otvarati desnom, a ne lijevom rukom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
10:20 02.09.2021.

Da ima hrvatskog instruktora dobila bi dvije rakije i položila isprve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije