Posjetili smo ga

Atomsko sklonište u Velebitu: 'Ako bude smak svita, tu ćemo se skloniti, tu se i Tito s Jovankom tija sakriti od Staljina…'

16.03.2022.
u 21:05

Radila je vojska, više od 500 vojnika u svakom trenutku, ali navodno i zatvorenici kopali su tone i tone kamenja iz utrobe Velebita, tamo su navodno radili i zatvorenici s Golog otoka, a sve u najvećoj tajnosti zbog koje lokalno stanovništvo nije moglo do tada uobičajenim putem na sjever, u Liku.

Komentara 12

RE
RedTree
01:17 17.03.2022.

Koliko znamo Tito i ekipa su napravili ta skloništa po svim mjestima. Mogli bi bar gradonačelnici, župani tih gradova, bar jedno, dva veća skloništa po županiji malo očistiti i vidjeti da li u njima ima struje, vode za svaki slučaj, itako imaju pun kufer zaposlenih.

AT
atlantisind
23:21 16.03.2022.

Nema tu mjesta za obicnu fukaru,to je rezervisano za Plenkija i ekipu.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:01 17.03.2022.

u tite je sve bilo narodnoonda dođoše razni takuni i državnici i sve posvojataše kao svoje i sad pomalo prodaju titino bogastvo i tako žive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?