10 GODINA OD ULASKA U EU

Plenković: Hrvatsku smo pozicionirali čvrsto u jezgru europske integracije

25.06.2023.
u 15:47

Strateški cilj članstva u Europskoj uniji zacrtan je u samim temeljima hrvatske države, a postavio ga je dr. Franjo Tuđman u svom govoru u trenutku uspostave prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora

Komentara 88

JE
Jegermeister
16:57 25.06.2023.

U tih 10 godina 1.000.000 građana je napustilo hrvatsku. Samo bi se budala sa tim podatkom hvalila.

IC
ICCO
18:28 25.06.2023.

Kardeljevske parove u novom ruhu, sve ostalo su nijanse. Pasi narode, pasi. Nema veze što smo po životnom standardu na dnu iste te Europe, odmah do bugara.

Avatar Stradun
Stradun
17:28 25.06.2023.

Zbilja ne razumijem taj novoizmišljeni izraz "čvrsto u jezgri europske integracije". Zvuči veličanstveno ,ali u biti ne znači ništa. Ali svakako Hrvatsku su naši političari pozicionirali u sam europski vrh. Vrh iseljavanja , vrh korupcije, vrh neučinkovitog sudstva , vrh nepotizma, vrh parazitíranja državne i lokalne uprave na grbači gospodarstvenika.... državne uprave na gospodarstvenicima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije