Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer u Bruxellesu

Plenković o Milanovićevoj kandidaturi: 'Utješno želi ponovno biti ovo što je sada'

Zagreb: Plenković se obratio medijima, govorio o samozapaljenju muškarca i sastanku s koalicijom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
27.06.2024.
u 14:44

Andrej Plenković naveo je kako HDZ ima stranačke izbore 13. srpnja nakon kojih slijedi rasprava o predsjedničkim izborima

Premijer Andrej Plenković rekao je u četvrtak kako je očekivana podrška SDP-a predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću koji je najavio kandidaturu za novi mandat, ali je i ocijenio kako bi se Milanović povukao s te dužnosti da je politički korektan.

"Mislim da je to očekivano. Išao je na izbore za Hrvatski sabor, kršeći Ustav kao ne kandidat, kao polukandidat, kvazi kandidat, nelegalni kandidat, teško je poražen i on i SDP i Grbin, koji je praktički nestao na onoj presici kada su se pojavili prije tri mjeseca, i sada valjda on utješno želi ponovno biti ovo što je sada", rekao je Plenković novinarima u Bruxellesu.

Da je sve u smislu političke korektnosti uobičajeno, dodao je, on bi se bio pokupio s mjesta na kojem je danas nakon kršenja Ustava i teškog poraza. Pri tome je Plenković naveo kako HDZ ima stranačke izbore 13. srpnja nakon kojih slijedi rasprava o predsjedničkim izborima. "Sigurno ćemo izaći s kandidatkinjom ili kandidatom koji će, uvjeren sam, pobijediti", poručio je.

 

GALERIJA Pogledajte kako je Zoran Milanović izgledao prije 10 godina: Mislite li da se promijenio?
Zagreb: Plenković se obratio medijima, govorio o samozapaljenju muškarca i sastanku s koalicijom
1/14

Komentara 8

RE
RevizorNovinarstva
14:57 27.06.2024.

Milanović je zlo koje se sada pritajilo i koji se sada lijepo ponaša dok ga praznoglavi hrvati ponovno ne izaberu. A onda bude gorji nego što je to ikad bio jer zna da se više ne može kandidirati za predsjednika

Avatar jambo
jambo
15:41 27.06.2024.

Milova bi bila bolja predcednica, pametnija

GE
Gefufna
15:41 27.06.2024.

Milanovic ce kao kriminalac i ruski covjek u Hrvatskoj zavrsiti kao i Sanader

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije