PARTNERI SU, KAŽE, ZADOVOLJNI

Plenković otkrio koliko državnih tajnika dobiva DP: 'Imamo još neke konzultacije s kolegama'

Zagreb: Andrej Plenković i dalje ostaje predsjednik HDZ-a
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
15.07.2024.
u 18:38

Govorio je i o izboru ustavnih sudaca, rekavši da će uskoro biti poznato tko su kandidati. Plenković je također najavio da će HDZ u idućim danima voditi razgovore o svom kandidatu za predsjedničke izbore.

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a šef stranke i premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije. Prvo je zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji unutarstranačkih izbora, istaknuvši kako je HDZ pobijedio na parlamentarnim i europskim izborima, kao i na unutarstranačkim izborima. "Nastavljamo poslovanje sukladno zakonu", dodao je Plenković.

Plenković je potom najavio da će broj državnih tajnika Domovinskog pokreta biti devet. Detalje o imenima najavio je za sjednicu Vlade koja će se održati u srijedu. "Imamo još neke konzultacije s kolegama koje su u drugim strankama naše parlamentarne većine, očekujem da ćemo se i tu dogovoriti, popuniti timove i dalje nastaviti aktivnosti", rekao je. Također je komentirao pokušaj atentata na Donalda Trumpa, naglasivši da HDZ osuđuje političko nasilje.

Govorio je i o izboru ustavnih sudaca, rekavši da će uskoro biti poznato tko su kandidati. Plenković je također najavio da će HDZ u idućim danima voditi razgovore o svom kandidatu za predsjedničke izbore. Dodao je da HDZ ima više kandidata za predsjednika koji bi mogli biti ozbiljni protivnici Zoranu Milanoviću. "Bilo je više imena koja su testirana. Nećemo sad to otkrivati. Ta informacija je zanimljiva, ali nije korisna da bude objavljena sada. Ima više nego dovoljno vremena", rekao je premijer.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Alcatraz na Jadranu: Pogledajte kako danas izgleda Goli otok, zloglasna Titova kaznionica

Zagreb: Andrej Plenković i dalje ostaje predsjednik HDZ-a
1/136

Komentara 3

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
21:02 15.07.2024.

Plenković otkrio koliko državnih tajnika dobiva DP: 'Imamo još neke konzultacije s kolegama ali ovi dečki iz DP su vjerne sluge i papci koji zaslužuju dodatno mjesto.

KA
Kapitol
23:10 15.07.2024.

Super Plen Ki Mun sve rjesava na samo svoje zadovoljstvo.

IC
ICCO
18:57 15.07.2024.

Motto im je...JUST DRP IT!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije