Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE RASPRAVE ZBOG VRUJE

Plenković: Pravosuđe HDZ-ovo? Pa SDP-ovci i 'prijatelji' nižu afere

08.07.2021.
u 10:22

Ako je protupravno, neka Latkoviću ruše! Što ja znam, neka izbrišu tu cestu. Do neke mjere vjerujem institucijama, kaže Milanović

Komentara 42

VA
vadis1
11:57 08.07.2021.

Plenkovic i HDZ trebaju reagirati, kriminalc Stipe Latkovic treba biti sudjen. Mora mu se oduzeti uzrupirana imovina te ga maksimalno zatvorski kazniti uz odgovarajucu novcanu kaznu.

Avatar southman
southman
11:11 08.07.2021.

SDP-ovci bespravno grade od Dubrovnika do Iloka ali o tome svi mediji šute. Sad su se i lijevi pobunili radi Vrulje pa eto završilo u medijima. Da nisu ne bi niti slova o ovome napisali a čovjek bespravno napravio cestu dugu 500 m.

MU
MUNJA5
12:38 08.07.2021.

Ma dajte HDZ-ovci derite sve koji nešto mute, i vaše i naše, i bijele i crne, tko vam brani, ....zašto ništa ne raditie i dozvoljavate da se krši zakon. Vi ste na vlasti i provodite zakon bez pogodovanja kriminalcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije