Plenković za Šuicu pokušava dobiti portfelj kohezije i razvojnih fondova

Zagreb: Izjave nakon sastanka Andreja Plenkovića i Dubravke Šuice
Patrik Macek/PIXSELL
04.09.2024. u 14:51

Ursula von der Leyen najavila je da će netko od povjerenika dobiti portfelj Sredozemlja, što znači da će nadgledati ekonomsku, migrantsku i svaku drugu politiku suradnje sa širim mediteranskim susjedstvom

Komentara 3

ZO
Zorica48
16:20 04.09.2024.

Prvo da saznamo sto je do sada.doticna gospodja radila u.Eu. I sto je za toliko godina dobroga.ucinila za Hrvatsku. Ja samo znam da.je imala tamo velika primanja. Pa nisam sigurna da je nesto bilo od doticne i kao zastupnice u Saboru. A o gradonacelnici Dubrovnika neka govore njeni mjestani.

Avatar canned heat
canned heat
15:08 04.09.2024.

Moramo biti ponosni što su na bitnim i odgovornim funkcijama postavljeni najbolji, najsposobniji, najkompetentniji i najpametniji među nama: Šuica, Bačić, Obuljen, Grlić Radman, Butković, Dabro, Beroš, Jandroković...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije