Pariz 2024.

Plenković zaželio uspjeh hrvatskim predstavnicima na Olimpijskim igrama

European Political Community meeting in the UK
Foto: Hollie Adams/REUTERS
1/2
26.07.2024.
u 20:25

Olimpijske igre počinju večeras u Parizu, a završavaju 11. kolovoza. U njima će sudjelovati više od 10.500 sportaša koji predstavljaju 206 nacija i teritorija

Premijer Andrej Plenković poželio je uspjeh hrvatskim sportašima i sportašicama u petak u Parizu uoči otvaranja Olimpijskih igara i naglasio da je njihov uspjeh promidžba za cijelu Hrvatsku. 

"Želim svim hrvatskim sportašicama i sportašima, našim olimpijkama i olimpijcima, uspjeh u sljedećim tjednima. Želim da oni koji budu zaista među najboljima Hrvatskoj donesu nove olimpijske medalje, a mi ćemo kao vlada nastaviti snažno podržavati Hrvatski olimpijski odbor, naše saveze, naše sportašice i sportaše", rekao je Plenković nakon svečanog prijema kod francuskog predsjednika Emmanuela Macrona u Elizejskoj palači. 

Olimpijske igre počinju večeras u Parizu, a završavaju 11. kolovoza. U njima će sudjelovati više od 10.500 sportaša koji predstavljaju 206 nacija i teritorija. Hrvatska ima 73 predstavnika, 58 sportaša i 15 sportašica u 15 sportova. 

GALERIJA Pariz pod opsadom

European Political Community meeting in the UK
1/12

 

Komentara 1

JA
Jatiser
07:50 27.07.2024.

Samo nek se u sport još ne počne gurati. Dovoljno kriminala ima već.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije