Maksimir se urušava

Pločice s Dinamove sjeverne tribine djelatnicima razbile glave

razbijene glave
Marko Lukunić/PIXSELL
25.03.2010.
u 10:54

Popadale su pločice sa stubišta kojim se ide na sjevernu tribinu. Djelatnici su lakše ozlijeđeni.

Nakon jučerašnjeg derbija između Dinama i Hajduka dogodila se nezgoda koja je, srećom, završila bez težih posljedica.

Za čišćenja stubišta sjeverne tribine, gdje ulaze navijači, pao je cijeli zid stubišta u hodniku kojim se ide na sjevernu tribinu, odnosno pločica koje ga oblažu.

Ozlijeđena su dvojica djelatnika stadiona, no bez težih posljedica.

 

Komentara 5

ZG
zg2012
12:03 25.03.2010.

A to je kao najnovija tribina. Pravi primjer hrvatske novogradnje...

TN
tamo-neka
14:50 25.03.2010.

...kako bi ja voljela da uskok uđe na taj stadion istražiti gomile para utučenih da bi se izgradilo to katastrofalno ružno, nefunkcionalno i nadasve jadno i sramotno zdanje...

AJ
Ajfel
14:09 25.03.2010.

Nije ni čudo! Iz prve ruke znam da na Građevinskom fakultetu (kolegij Organizacija građenja konkretno) studente uče da je najvažnija ekonomičnost, ne kvaliteta. Kad bolje razmislim, ni to nije čudo kad nemožeš dobit javni natječaj ako nisi i najpovoljniji ponuđaćć (osim ako se ne radi o cestama :-) ) I tako se vrti začarani krug..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije