Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SAD-A

Podivljala u sudnici: Raskomadala dečka i skrivala dijelove tijela, sad je napala odvjetnika

Foto: Screenshot
1/3
15.02.2023.
u 11:32

Sud je prošle godine imenovao liječnika koji je ustanovio kako je Schabusiness sposobna za suđenje, no odvjetnica je odbila tu dijagnozu i zatražila da se ponovi pregled. Odvjetnica je rekla i kako je Schabusiness ranije dijagnosticiran bipolarni poremećaj i da je od 7. razreda išla doktorima zbog mentalnog zdravlja.

Troje čuvara bilo je potrebno da savladaju ženu (25) koja je u sudnici napala svojeg odvjetnika. Incident se dogodio u sudnici grada Green Bay u Wisconsinu, a Taylor Schabusiness tamo se našla jer je svojem ljubavniku odrubila glavu. Nju je razljutio sudac koji je preporučio da se početak suđenja prebaci sa 6. ožujka na 15. svibnja. zbog njenog psihičkog stanja. Napravio je to na zahtjev odvjetnika Quinna Jollyja.

Incident je snimljen kamerom, a na njoj se vidi kako Schabusiness nasilno reagira nakon sučevog prijedloga i baca se na odvjetnika udarajući ga rukama. Zaštitar je zatim brzo bacio Schabusiness na zemlju nakon čega su mu priskočila druga dva zaštitara i pomogla mu zadržati podivljaju djevojku.

Schabusiness je navodno u veljači 2022. godine tijekom spolnog odnosa odrubila glavu 25-godišnjem Shadu Thyrionu. Ona je, kako se navodi, nastavila vršiti seksualne radnje i na kraju mu trbuh unakazila nožem. Odsjekla mu je i spolni organ te ga zajedno s glavom bacila u kantu, ostale dijelove tijela stavila je u lonac. Policija je ženu pronašla kod kuće prekrivenu krvlju. Policajcima je navodno rekla kako će se 'zabaviti pokušavajući pronaći sve organe', piše New York Post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COURT TV (@courttvnetwork)

Djevojka se branila kako je mentalno bolesna i da ga nije namjeravala ubiti. No, navodno je policajcima rekla kako je sjela na žrtvu i čekala da umre. Sud je prošle godine imenovao liječnika koji je ustanovio kako je Schabusiness sposobna za suđenje, no odvjetnik je odbacio tu dijagnozu i zatražio da se ponovi pregled. Odvjetnik je rekao i kako je Schabusiness ranije dijagnosticiran bipolarni poremećaj i da je od 7. razreda išla doktorima zbog mentalnog zdravlja. Schabusiness je optužena za namjerno ubojstvo prvog stupnja, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stupnja.

Ključne riječi

Komentara 6

MK
marcel.kocan
11:52 15.02.2023.

sarnavka javi se

LL
lijepa_li si
13:16 15.02.2023.

ma sigurno ju je dečko zlostavljao...verbalno. ne može bit kriva!

DU
Deleted user
12:18 15.02.2023.

To divlje i bolesno društvo stvara sve bolesnije ljude. I takve bi mi trebali slušati i slijediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije