Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEJA GRADA BOLOGNE

Poginuo motociklist: Automobilom se prestrojavao bez žmigavca, na njega naletio motocikl

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.04.2023.
u 14:01

Motocikl se prevrnuo, a njegov vozač je odbačen na rubni kamen, nogostup, a potom i na vozilo 34-godišnjaka. U toj nesreći 46-godišnji motociklist je smrtno stradao.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na Aleji Grada Bologne poginuo je motociklist, priopćili su u utorak iz Policijske uprave zagrebačke. Navode kako je 34-godišnji vozač osobnog automobila, dolaskom do raskrižja s Ulicom Davora Bašića na području Susedgrada započeo neoprezno prestrojavanje bez prethodne provjere te je na njega naletio motocikl kojim je upravljao 46-godišnjak.

Motocikl se prevrnuo, a njegov vozač je odbačen na rubni kamen, nogostup, a potom i na vozilo 34-godišnjaka. U toj nesreći 46-godišnji motociklist je smrtno stradao.

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
ziva__istina
17:35 11.04.2023.

Da je motociklista vozio sporije mogao bi na vrijeme reagirati i danas bi bio ziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije