DOBAR POSAO

Pohvale policiji Grada Otočca za podizanje razine sigurnosti

otočac
Dražen Prša/VLM
08.03.2010.
u 09:05

U protekloj je godini počinjeno 97 kaznenih djela, što je 71 posto manje nego 2008., a ukupna razriješenost iznosi 82 posto.

Vijećnici Grada Otočca pohvalili su rad policije jer je stanje sigurnosti na području PP Otočac, za razliku od prijašnjih vremena, na višoj raziji. U protekloj je godini počinjeno 97 kaznenih djela, što je 71 posto manje nego 2008., a ukupna razriješenost iznosi 82 posto. Pritom je evidentirano jedno osobito teško kazneno djelo, ubojstvo u pokušaju, koje je riješeno, a počinitelji su privedeni.

Prošle je godine zabilježeno manje remećenja javnog reda i mira, a evidentirana su ukupno 94 prekršaja, što je 25 posto manje nego 2008.

Ostali prekršaji također su smanjeni 2,65 posto. Preventivnim mjerama i suradnjom s lokalnom i regionalnom samoupravom nastoji se što više smanjiti prekršaje počinjene u ugostiteljskim lokalima te prekršaje počinjene na osnovi Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Komentara 1

AK
akil
10:04 09.03.2010.

Vijest je za svaku pohvalu,osim ako se uzme da policija radije spava u sporednim ulicama i štedi gorivo,te da je vijest napisao poznati novinar.Šteta da je propustio privredni kriminal te kriminal maloljetnika,gdje se događalo da djeca nose i oružje u školu a da zbog utjecajnog oca nitko nije smio ni prstom maknuti.Hvaliti je Pršin običaj,jer za uzvrat...bit će piva...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije