milošević:

'Pojedinci šire strah, ali mene nitko ne može zaustaviti'

domagoj ivan milošević (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
02.05.2012.
u 15:18

Milošević kaže da ga se uznemiruje anonimnim prijavama i prijetnjama, ali nije htio otkriti tko stoji iza toga

– Pojedinci na terenu šire strah, uvjeravaju ljude tko bi za koga trebao glasovati i kome dati podršku. Ima ucjena i pritisaka na terenu, a mene se uznemiruje anonimnim kaznenim prijavama i prijetnjama. Međutim, mene nitko ne može zaustaviti. Mislim da su ta vremena iza nas, a ja pozivam izaslanike da glasuju po svojoj savjesti – rekao je danas na tiskovnoj konferenciji Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Na upit novinara tko mu prijeti, Domagoj Ivan Milošević rekao je da to ne može komentirati, a prijetnje je prijavio MUP-u. Podnošenjem anonimnih kaznenih prijava protiv njega, tvrdi, žele ga spriječiti u utrci za predsjednika HDZ-a. Govoreći o zakulisnim igrama na terenu među članstvom HDZ-a, osvrnuo se i na podrške koje pojedini predsjednici županijskih organizacija daju pojedincima tvrdeći da je to protivno načelima demokratizacije stranke koju ističe kao jednu od odrednica svoga programa.

Komentirao je i raskol unutar reformskog bloka, tvrdeći da je razgovarao s Milanom Kujundžićem, Dragom Prgometom i Tomislavom Karamarkom. Međutim, ništa se nisu dogovorili jer on misli da šef najjače oporbene stranke mora sjediti u Saboru.

– Šef oporbe mora imati odgovornost u trenutku kada Vlada luta i zaustaviti je da zemlju vodi u provaliju – dodao je Domagoj Ivan Milošević. Još je pripomenuo da ne pristaje biti ništa manje od predsjednika jer on ima viziju kako od HDZ-a stvoriti modernu demokratsku stranku, koja će od Hrvatske napraviti zemlju prosperiteta i zaustaviti odljev mladih ljudi u inozemstvo.

Ključne riječi

Komentara 80

OB
-obrisani-
16:39 02.05.2012.

Rambo - Ne smije se pisati istina !

Avatar madcap
madcap
15:31 02.05.2012.

E moj Domagoje, da ne kažem Miloševiću. Pa tebe više nitko i ne merita pol posto, potpuno si izbačen iz igre. Ipak je Karamarko sakupio dobre \"argumente\" i tako delegatima dao ponudu koju je nemoguće odbiti.

BO
božidarRH
16:14 02.05.2012.

Domagoju Milošević ima sve karakteristike da pobijedi, mlad, obrazovan, spsoban, zna strane jezike, čovjek je iz gospodarstva, zna komunicirati s javnošću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije