TUŽAN PRIZOR

Pokopali nesretnu djevojčicu: Otac je neutješno držao za ruku i sjedio na hladnoći

Foto: profimedia
1/11
10.02.2023.
u 13:46

– Snimite moje dijete – rekao je Mesut Altanu koji je na mjesto događaja stigao iz Ankare. Hancer je htio da cijeli svijet vidi njegovu tugu.

Mesut Hancer tješio je i hrabrio svoju 15-godišnju kćer Irmak dok je umirala ispod ruševina zgrade u Kahramanmarasu. Nesretnu djevojku dugo je držao za ruku, no ona je nažalost preminula, a ta je fotografija koju je snimio AFP-ov fotograf Adem Altan obišla svijet. 

– Snimite moje dijete – rekao je Mesut Altanu koji je na mjesto događaja stigao iz Ankare. Hancer je htio da cijeli svijet vidi njegovu tugu.

– Dok sam snimao, ponavljao sam u sebi: "Kolika je to golema bol." Nisam se mogao suzdržati od plača. Ostao sam bez riječi – rekao je Altan čija je fotografija završila na brojnim naslovnicama diljem svijeta. Dodao je kako je Hancer teškom mukom govorio te da nije mogao previše razgovarati s njim.

Tijelo nesretne Imrak izvučeno je iz ruševina, a novinari njemačkog Bilda fotografirali su neutješnog oca na grobu kćeri. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:08 10.02.2023.

Teška su ova izvješća,no još teže su fotografije od kojih bi i kamen raspukao!

Avatar fredi
fredi
14:21 10.02.2023.

Samo kamen ne bi zaplakao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije