ESKALIRAO SUKOB

Pokušaj ubojstva u Slavonskom Brodu: 26-godišnjaku zadao više ubodnih rana

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.12.2021.
u 12:02

Teško ozlijeđeni mladić je prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju

Policija je u Slavonskom Brodu uhitila 29-godišnjaka kojeg se tereti da je oštrim predmetom pokušao ubiti tri godine mlađeg muškarca.

Službenici Policijske postaje Slavonski Brod zaprimili su u ponedjeljak, 6. prosinca oko 16.40 sati dojavu da je u sukobu jedna osoba zadobila teške ozljede. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, utvrđeno je da se radi o 26-godišnjaku, koji je imao više ubodnih rana po tijelu.

Ozlijeđeni je mladić vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu dr. Josipa Benčevića u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, u Policijsku upravu priveden je i uhićen 29-godišnjak koji se dovodi u sumnju u počinjenje kaznenog djela te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad istim – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

 

 

Komentara 2

VI
Viktor71
16:47 07.12.2021.

Ne kažem da su drugi načini ozlijeđivanja / ubojstava prihvatljivi ali upotreba noževa je sumrak ljudske civilizacije , životinjski čin , krvoločni i čista psihopatija

Avatar VLbriše
VLbriše
14:19 07.12.2021.

Zona sumraka. Kakovi su to stvorovi koji su spremni nekome uzeti život ?? Prazne ljudskog oblika karoserije bez duše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije