Sukob u Posedarju

Pokušao primiriti svađu pa dobio ubod nožićem u prsa

bomba
Arhiva VL
06.02.2010.
u 09:05

Ozlijeđenom 36-godišnjaku koji je dobio i udarac šakom u glavu i ubodnu ranu preklopnim nožićem pružena je medicinska pomoć, a utvrđeno je da se radi o lakšim ozlijedama.

POSEDARJE - Zadarska policija podnijet će kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozlijede u pokušaju protiv 44-godišnjaka koji se jučer u Posedarju sukobio sa 36-godišnjakom i ranio ga nožićem u prsa.

Naime, sukob se dogodio oko 15,30 sati ispred kafića "Jure" kada su se verbalno i fizički sukobili 44-godišnjak i 41-godišnjak. Njih je u daljnjem sukobu pokušao primiriti i rastaviti 36-godišnjak, no 44-godišnjak ga je udario šakom u glavu i sa preklopnim nožićem zadao mu ubodnu ranu u predjelu prsa. Ozlijeđenom 36-godišnjaku ubrzo je  pružena medicinska pomoć, a utvrđeno je da se radi o lakšim ozlijedama.

Osim kaznene prijave, policija će protiv 44-godišnjaka ali i 41-godišnjaka podnijeti i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Budući da je 44-godišnjak odbio alkotest, nije poznato pod kojim je utjecajem alkohola bio, a 41-godišnjaku je izmjereno 1,37 promila alkohola.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:37 06.02.2010.

Mnogo pušim, pijem grozno Pare trošim rigorozno Mnogo čitam, mnogo znadem Što ne daju, to ukradem Ja osečaj imam stalan Da sam malko nenormalan

AK
akil
12:14 07.02.2010.

Tko s vragom tikve sadi,lupaju mu se o glavu!! ili; Ako netko šakom pravdu djeli,ne mješaj se poslovica veli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije