dramatično

Pokušao se ubiti pred TV-studijem jer mu je porezna 'uništila život'

nožem se izbo
Twitter/Shawna R. Munger
06.06.2013.
u 19:00

Dok je čovjek prijetio da će se izrezati nožem, na njega su skočili policija i osiguranje, no nisu ga uspjeli spriječiti da si prereže zapešća

Nevjerojatna drama dogodila se tijekom dana ispred studija američkog Today showa na Rockefeller Plazi u New Yorku. Dok je čovjek prijetio da će se izrezati nožem, na njega su skočili policija i osiguranje, no nisu ga uspjeli spriječiti da si prereže zapešća.

Ozlijeđeni čovjek ovim je činom prosvjedovao protiv korupcije porezne uprave, kazavši da su mu uništili život.

– Sve se odvijalo jako brzo. Ubrzo je bilo posvuda krvi, a policija je nogama morala zauzdati čovjeka kako bi mu mogli pružiti prvu pomoć – ispričao je jedan od svjedoka za NyDailyNews.

Čovjek je odvezen u bolnicu i vjerojatno će preživjeti.

>>VIDEO Htjela skočiti sa 12 kata, spasili je u posljednji trenutak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije