KOD VRBOVCA

Policija traga za muškarcem koji je pokušao ubiti susjedu. Ako ste ga vidjeli, javite im

PU zagrebačka
07.08.2021.
u 22:02

Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama

Policija od jutros traga za 41-godišnjim muškarcem koji je oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju. Pokušaj ubojstva se dogodio oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba

Napadnutoj 78-godišnjakinji pomoć je pružena u KB Dubravi, gdje je utvrđeno da je zadobila lake ozljede. 

Sve raspoložive policijske snage tragaju za počiniteljem, navode iz policije i dodaju da se najvjerojatnije nalazi u 'psihički rastrojenom stanju'.

Pitali smo zagrebačku policiju ima li istine u navodima koji su se pojavili u pojedinim medijima o tome da je u potrazi uključen i policijski helikopter, na što nam je samo rečeno da u potrazi sudjeluju "sve raspoložive snage". 

- Muškarac je zadnji put viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Molimo građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124. Osobni opis: muškarac starosti 41 godinu, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svijetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke. U slučaju uočavanja molimo građane da ne ulaze u interakciju s osobom, već na diskretan način kontaktiraju policiju - objavila je PU zagrebačka.

 

Komentara 8

DU
Deleted user
07:49 08.08.2021.

Ako ga vidite, pitajte ga jel htio ubit susjedu! Da budete sigurni..

Avatar drug Joža
drug Joža
00:02 08.08.2021.

Ako ste ga vidjeli, bježite

PU
Purgi
23:55 07.08.2021.

Nesam školovala od vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije