Na području Plitvičkih jezera

Policajac koji je na dužnosti konzumirao kokain dobio dvije i pol godine zatvora

Zapljena heroina u Hrvatskoj: U Luci Ploče zaplijenili su 220 kilograma heroina i 62 kilograma kokaina
Grgo Jelavic/PIXSELL
02.08.2023.
u 11:13

On je tijekom obavljanja policijske službe, u službeno policijsko vozilo prema prethodnom dogovoru primio drugu osobu, kojoj je ponudio konzumiranje droge kokain na način da je u vozilu već imao pripremljenu drogu kokain, koju su potom zajedno naizmjence konzumirali.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu zaprimilo je 27. srpnja 2023., osuđujuću presudu protiv hrvatskog državljanina (1990.) kojom je okrivljenik proglašen krivim zbog počinjenog kaznenog djela omogućavanja trošenja droga iz članka 191. stavka 1. i 2. Kaznenog zakona, priopćio je DORH na svojim stanicama.

VEZANI ČLANCI:

Sud je okrivljenom 33-godišnjaku izrekao kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i šest mjeseci.

Kako je izvijestio DORH optužnicom Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu od 4. ožujka 2022., okrivljenog 33-godišnjaka tereti se da je 21. prosinca 2021., na području općine Plitvička jezera, tijekom obavljanja policijske službe, u službeno policijsko vozilo prema prethodnom dogovoru primio drugu osobu, kojoj je ponudio konzumiranje droge kokain na način da je u vozilu već imao pripremljenu drogu kokain, koju su potom zajedno naizmjence konzumirali.

Video: U mjestu Ilirska Bistrica razvio se manji tornado

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije