Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna policijska priča

Policajac Marko prilikom rutinske kontrole zaustavio i zaprosio vozačicu na mjestu njihovog prvog susreta

Foto: PU sisačko-moslavačka
1/3
28.06.2024.
u 22:43

"Da se ljubav zbilja može dogoditi na neobičnim mjestima, ali i u neobičnim situacijama dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske postaje Sisak."

Prije godinu dana, tijekom rutinske kontrole prometa, policijski službenik Marko zaustavio je vozilo u ulici gdje je sjedila djevojka za volanom. To je bio početak njihove ljubavne priče koja je nakon točno godinu dana kulminirala Markovom prosidbom na istom mjestu gdje su se prvi put sreli. Marko je pripremio cvijeće, prsten i stvorio posebnu atmosferu koja je obilježila njihovu romansu.

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je ovu inspirativnu priču na svojim službenim stranicama, čestitajući paru na njihovoj ljubavi i želeći im svu sreću u zajedničkom životu. Njihova priča je primjer kako ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama.

"Da se ljubav zbilja može dogoditi na neobičnim mjestima, ali i u neobičnim situacijama dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske postaje Sisak. Marko nije ni slutio da će mu jedan običan radni dan promijeniti život. Prilikom rutinske kontrole prometa i vozila, zaustavio je automobil, a iza volana je sjedila djevojka, sada već njegova zaručnica. Tako je započela njihova priča te je nakon točno godinu dana naš policajac Marko odlučio napraviti veliki korak. Pripremio je cvijeće, prsten i posebno mjesto - upravo onu ulicu gdje su se prvi put sreli. Njihova priča je dokaz da ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama", stoji na službenim stranicama Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

Foto: PU sisačko-moslavačka

Komentara 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:04 29.06.2024.

vatrogasci sa navalnim vozilom i pod rotirkama u prosidbu, ovaj ometa promet i koristi službeno vozilo... čekam kad će netko sa tenkom izaći u prosidbu ili helićem...

CV
cvaljo
01:34 30.06.2024.

Zanima me onda kako će mrtvozornik zaprositi svoju zaručnicu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije