SLUČAJ U NJEMAČKOJ

FOTO Policajcima bio sumnjiv kombi pa otkrili u njemu nešto što nisu očekivali

Njemačka policija
17.12.2023.
u 11:06

Vozač (57) je bio isključen iz prometa, navodi policija, a mogao je nastaviti putovanje tek nakon što je prepakirao ''višak'' staklenki u drugo vozilo

Dogodio se zločin od orašastih plodova, izvijestila je komično njemačka savezna policija, nakon što su zaustavili kombi i isključili ga iz prometa. Razlog tomu, naveli su, bio je zato što je vozač prevozio 6,7 tona staklenki Nutelli, umjesto dopuštenih 3,5 tona. 

Slučaj se dogodio na granici između saveznih zemalja Tiringija i Saska, na autocesti A4, prenosi Fenix Magazin, a policajci su se dali u provjeru nakon što im je kombi bio ''sumnjivo nizak''.

- U Mercedesu su bile nagomilane staklenke s kremom od orašastih plodova, znatno više od dopuštenog - objavila je policija. Vozač (57) je bio isključen iz prometa, navodi policija, a mogao je nastaviti putovanje tek nakon što je prepakirao ''višak'' staklenki u drugo vozilo.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pali kradljivci u zračnoj luci u Španjolskoj: Kao djelatnici putnicima iz kofera krali nakit, satove...

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar LittleTut
LittleTut
12:03 17.12.2023.

Čekaj, ovo je ozbiljno vijest?

V0
Vlaskoulicanec4.0
16:23 17.12.2023.

Reklama za Nutellu umotana u navodni prometni prekršaj...

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
16:08 17.12.2023.

Jeli imao savjetnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije