Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZENO U BOLNICU

Policajka spasila dijete iz vozila u Puli: Provukla je ruku kroz prozor i uspjela otvoriti vrata

Dijete u automobilu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
1/3
12.07.2022.
u 15:21

Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje

Policijska službenica spasila je u Puli dijete iz vozila. Kako je priopćila Policijska uprava istarska, oko 14 sati zaprimljena je dojava da se u vozilu BMW, riječke registracijske oznake, u Marulićevoj ulici nalazi dijete.

Na mjesto događaja upućena je najbliža policijska ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila.

Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, s obzirom da je neko vrijeme provelo u vozilu te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla bilo vidno uplakano, znojno i povišene temperature, navode iz policije.

Policijski službenici još utvrđuju okolnosti ovoga događaja, no ističu kako će nad 28-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije provesti kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava istarska, također, upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

Ključne riječi

Komentara 12

HR
hrza
15:49 12.07.2022.

Oduzeti joj dijete a nju u przun.

Avatar lasta mala
lasta mala
16:24 12.07.2022.

Pobogu, koliko djece treba umrijeti u agoniji zaključano u automobilu neodgovornih roditelja??? Za svaki klinac nam treba dozvola, samo roditelj može biti svaka šuša!

Avatar NeNormalan
NeNormalan
16:55 12.07.2022.

Trebala je ipak prvo porazbijati sva stakla da dijete dobije zraka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije