Traži se Lucija Krstić (15)

Policija još traga za 'djevojčicom bez čarapa' koja je nestala iz Doma u Kaštel Lukšiću

nestali.hr
01.02.2022.
u 15:59

Djevojčica je visine 164 cm, crne kose, kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u modre traperice i kaput.

Policija traži djevojčicu Luciju Krstić (15) koja je nestala iz Doma Maestral u Kaštel Lukšiću koji skrbi o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi

"S adrese boravišta otišla je u nepoznato", piše na portalu Nestali.hr. Lucija se iz doma udaljila u nedjelju, 30. siječnja i od tada joj nema traga.

Djevojčica je visine 164 cm, crne kose, kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u modre traperice i kaput.

- Policija poduzima sve što je u našoj moći kako bismo pronašli nestalu osobu – rekao nam je glasnogovornik PU Splitsko-dalmatinske Jerko Kurevija u utorak poslije podne, kada smo ga pitali je li potraga dala rezultata.

Lucija Krstić je djevojčica iz Vojnića kod Trilja koja je prije pet godina u srce dirnula cijelu Hrvatsku kada je animatorica u jednoj sinjskoj igraonici pokrenula akciju kako bi se pomoglo "djevojčici bez čarapa" koja je s majkom živjela u siromaštvu, u neadekvatnoj, trošnoj kući bez vode. Priča je dospjela u medije, Hrvatska se ujedinila i Lucija i njezina majka su, uz pomoć u odjeći, hrani i ostalim životnim potrepštinama, krajem 2016. godine dobile i stan od 60 kvadrata u Trilju. Novci su prikupljeni u samo pet dana.

Što je pošlo po krivu pa je Lucija na kraju smještena u Dom Maestral iz kojega se prije nekoliko dana udaljila, nije moguće saznati jer je riječ o malodobnoj osobi.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr" - poručuju iz MUP-a.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nogogaz
20:19 01.02.2022.

Stranci i migranti mogu tu imat nesto.... Nadajmo da je djevojcica OK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije