Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POŽEGE

Policija još traži vozača (37) koji je sletio u rijeku i pobjegao: 'Pretraženo je 450 hektara prostora'

Foto: Požega.eu
1/3
29.08.2023.
u 10:13

Policija je odmah u nedjelju nakon prometne nesreće pretražila oko 80 hektara šireg prostora u potrazi za 37-godišnjim vozačem, priopćeno je iz Policijske uprave požeško-slavonske

Požeška policija u utorak je nastavila opsežnu potragu za 37-godišnjim vozačem, koji je autom u nedjelju sletio u rijeku Veličanku, pretražuje se šire područje mjesta prometne nesreće, a u potragu su, uz policiju,  uključeni i HGSS, vatrogasci i dronovi. 

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 8,05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, a 37-godišnji vozač osobnog automobila Honda, stranih registracija prešao je u suprotnu prometnu traku i sudario se s Volkswagenom požeških registracija, kojeg je vozio 70-godišnjak, te sletio u korito rijeke Veličanke. U nesreći 70-godišnji vozač Volkswagena je lakše ozlijeđen, 30-godišnji putnik iz Honde je teško ozlijeđen, a 37-godišnji vozač Honde je, prema informacijama policije, otišao s mjesta nesreće.

Policija je odmah u nedjelju nakon prometne nesreće pretražila oko 80 hektara šireg prostora u potrazi za 37-godišnjim vozačem, priopćeno je iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Jučer je u suradnji s HGSS-om i vatrogascima policija pregledala ukupno 450 hektara prostora uz rijeku Veličanku te područje oko mjesta Mihaljevci. Pregledom navedenog područja 37-godišnjak nije pronađen na tom području, te se uz navedene poduzimaju i ostale mjere daljnjeg traganja. naveli su iz požeško-slavonske PU.

POVEZANI ČLANCI:



U pretragu je  bilo uključeno ukupno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a  uz korištenje dronova  i dva psa tragača. 
Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barba56
05:15 30.08.2023.

A gdje bi to vozac mogao pobjeci , proslo je vec tri dana . Mozda je i sam povrijedjen i negdje lezi nemocan .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije