PREŠLA U SUPROTNU TRAKU

Policija o nesreći u Dugom Selu: Vozačica (26) izletjela u zavoju, stradao putnik (47) iz drugog auta

U prometnoj nesreći kod Dugog Sela jedna osoba poginula a dvije ozlijeđene
Matija Habljak/PIXSELL
16.06.2023.
u 15:01

U nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima sudjelovala su dva vozila, a osim smrtno stradalog 47-godišnjeg putnika, lakše su ozlijeđene bile još tri osobe

Zagrebačka policija ovog se petka oglasila oko jučerašnje teške prometne nesreće u Dugom Selu u kojoj je stradala jedna osoba. U nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima sudjelovala su dva vozila, a osim smrtno stradalog 47-godišnjeg putnika, lakše su ozlijeđene bile još tri osobe.

Kako su izvijestili iz policije, 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Savskom ulicom u mjestu Sop u smjeru jugoistoka. Dolaskom do kućnog broja 47, nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (dugi desni zavoj), iz kojeg razloga nije pravovremeno zaustavila vozilo kada to konkretni uvjeti zahtijevaju.

''Tom prilikom, zbog takve vožnje, u zavoju je nastavila vožnju ravno te je prešla s vozilom na kolničku traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera gdje je naletjela na osobni automobil  marke Hyundai Getz zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak krećući se po navedenom kolniku u smjeru sjeverozapada. U Hyundai Getzu nalazilo se još dvoje putnika'', javili su.

POVEZANI ČLANCI:

Putnik (33) i vozač (41) iz Hyundaija lakše su ozlijeđeni u ovoj nesreći, kao i vozačica koja je upravlja Cliom. Zbog provođenja očevida bio je obustavljen promet od 11.30 do 13.45 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

>> VIDEO Strava u Zagrebu: Buknuo požar u stanu, vatrogasci pronašli tijelo

Ključne riječi

Komentara 3

IV
IvicaKerempuh
23:10 16.06.2023.

Vidis, kak sam rekel, ali nisi ti dobil nego ja...:-) iako, pojma nemam zbog cega....

LA
lajh1985
15:11 16.06.2023.

Jel tu netko smrtno stradao od 47 godina ili su se sudarili kod kucnog broja 47. Ili su svi samo ozljedeni?

LL
lijepa_li si
16:22 16.06.2023.

uf. dobro da je renault. zamisli da je bio bmw?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije