DVIJE OSOBE POGINULE

Policija otkrila uzrok teške nesreće kod Karlovca: Mladi vozač pretjecao preko dvostruke pune linije

Dvije osobe poginule u prometnoj  nesreći u Tušiloviću kod Karlovca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
28.12.2021.
u 09:04

Neslužbeno doznajemo da su poginuli otac i sin

Kao što smo jučer naveli, danas je PU karlovačka i potvrdila - tešku prometnu nesreću u Tušiloviću kod Karlovca koja se dogodila jučer u 16.35 sati, izazvao je vozač automobila karlovačkih prometnih oznaka. U prometnoj nesreći, nakon koje su oba automobila ostala uništena, na mjestu nesreće preminule su dvije muške osobe upravo u automobilu kojim je nesreća izazvana.

-  Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 28-godišnjak te uslijed nepropisnog pretjecanja udario u osobni automobil talijanskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak. Na mjestu događaja smrtno su stradali 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani. Iz drugog vozila, 46-godišnji vozač i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje hrvatski državljani, teško su ozlijeđeni ozljedama opasnim po život, a 43-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, teško je ozlijeđena. Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće - navode u priopćenju iz PU karlovačke.

Obzirom da se prometna nesreća dogodila u naseljenom dijelu, žurne su službe odmah pozvane, tako da je i liječnička pomoć teško ozlijeđenima jako brzo pružena, pa su ubrzo nakon nesreće prevezeni u Opću bolnicu Karlovac gdje se o njima i dalje vodi intenzivna skrb.

Neslužbeno doznajemo da su poginuli otac i sin. Pretjecanje se dogodilo na dijelu ceste D1 ispred velikog zavoja, na mjestu gdje su prometne trake odvojene dvostrukom crtom.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
TORQUEMADA
09:39 28.12.2021.

Po svemu sudeći, došlo je vrijeme za obavezni test inteligencije pri upisivanju vozačke škole. Kako inače objasniti odlučno pretjecanje preko dvostruke pune crte u lošem autu u nepreglednom zavoju i na cesti koja je poznata po teškim nesrećama, ima ondje i znak crne točke u prometu, a sudeći po vremenu nesreće, već se i mračilo. Stvarno moraš biti budala.

Avatar jocker-3
jocker-3
10:07 28.12.2021.

U takovim slučajevima vozilom upravlja droga,napušeni vozač vidi drugu sliku pred sobom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije