OBAVIT ĆE SE OBDUKCIJA

Policija o tijelu pronađenom u rijeci Bosut: Utvrđen je identitet, nisu uočeni tragovi nasilne smrti

Vinkovci: Policija pokrenula veliku potragu za nestalim Lukom Rimcem
Foto: Goran Ferbezar/Pixsell
25.12.2023.
u 21:47

Tijelo je izvučeno iz rijeke te na mjestu događaja se provodi očevid", navode.

PU Vukovarsko-srijemska oglasila se o tijelu koje je pronađeno u ponedjeljak popodne u rijeci Bosut naspram Vinkovaca. "Danas, 25. prosinca 2023. godine, u 14,48 sati zaprimili smo dojavu da se naspram Vinkovaca u rijeci Bosutu nalazi mrtvo tijelo te su policijski službenici na mjestu događaja potvrdili točnost dojave. Tijelo je izvučeno iz rijeke te na mjestu događaja se provodi očevid", navode.

Kako navode u priopćenju, na temelju naloga nadležnog državnog odvjetništva policijski službenici su na mjestu događaja, uz stručnu pomoć mrtvozornice, proveli očevid te pritom nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, a tijekom policijskog postupanja utvrđen je identitet mrtvog tijela.  

"Tijelo će biti prevezeno u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje će se obaviti obdukcija, a policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti ovog događaja", stoji u priopćenju.

"

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malymeda.
00:11 26.12.2023.

Preteske sudbine. Koliko covjek jadan mora biti ocajan i sam u bolesnome drustvu u kojem zivi, da se nema kome obratiti za pomoc, nego se odluci na ocajnicki potez. Hrvatska sve vise slici na bolesni Zapad u rasulu gdje zivot nista ne vrijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije