PUCNJAVA U NOĆNOM KLUBU

Policija o ubojstvu Tomislava Sablje: Počinitelj je uhićen na mjestu događaja, nije pružao otpor

Zagreb: Policijiski očevid na mjestu ubojstva koje se dogodilo tijekom noći
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/9
22.04.2023.
u 15:00

Voditelj odjela za krvne delikte Miroslav Topić potvrdio je kako je do ubojstva Tomislava Sablje (41) došlo u prostorijama noćnog kluba

Zagrebačka policija sazvala je izvanrednu konferenciju za medije povodom ubojstva koje se dogodilo ove subote u ranim jutarnjim satima, u zagrebačkom noćnom klubu na Trešnjevci. Voditelj odjela za krvne delikte Miroslav Topić potvrdio je kako je do ubojstva Tomislava Sablje (41) došlo u prostorijama noćnog kluba. 

- Mogu potvrditi da je počinjeno je kazneno djelo ubojstva oko 4.40 sati. Ubojstvo je izvršeno vatrenim oružjem. Sve okolnosti i motive, nastavljamo istraživati. Brzom akcijom policije, počinitelj je zatečen na mjestu događaja i priveden - poručio je Topić, ne otkrivajući koji bi mogli biti odnosi počinitelja i žrtva.

>> VIDEO Tko je Tomislav Sabljo, ubijen u noćnom klubu: Zadnjih je godina više bio u Remetincu nego van njega

- Utvrđujemo sve okolnosti, radi se o osobama koje su od ranije poznate po policijskom postupanju, no same njihove odnose ćemo otkriti u istraživanju. Obavit će se više desetaka razgovora - dodao je. Topić je kazao i kako osumnjičenik nije pružao otpor, pritvorskom nadzorniku bit će priveden tijekom večeri, odnosno noći. 

Zagreb: Policijiski očevid na mjestu ubojstva koje se dogodilo tijekom noći
1/11

- Ubojstvo se dogodilo u klubu. Bilo je prisutno dosta ljudi, bit će više desetaka razgovora, a pravo kriminalističko istraživanje tek sada slijedi - dodao je. Neslužbeno se doznaje kako je osumnjičenik mlađe životne dobi te radi kao redar. Inače, oglasio se i suvlasnik kluba Ritz Sandi Pego koji je poručio kako ''u ovom trenutku može izraziti samo žaljenje zbog nemilog incidenta koji se noćas dogodio''. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije