TEŠKA NESREĆA NA KRKU

Policija objavila detalje: Preminuo je vozač (22), izgubio je nadzor i prešao u traku suprotnog smjera

Ilustracija
Dubravka Petric/PIXSELL
22.08.2021.
u 14:38

Mladić je preminuo na mjestu događaja, a s njim je u automobilu bilo još troje putnika u dobi od 19, 21 i 22 godine. U vozilu marke "Seat", nalazilo se četvero stranih državljana, od čega dvoje djece

U blizini grada Krka, na državnoj cesti broj 102, dogodila se jutros oko 4.35 sati prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Kako navodi Policijska uprava primorsko-goranska, riječ je o 22-godišnjem vozaču

Stradali vozač je upravljajući osobnim vozilom marke ''Peugeot'', riječkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prilikom kočenja prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u osobno vozilo marke ''Seat'' njemačkih registracijskih oznaka, opisuje policija. 

Mladić je preminuo na mjestu događaja, a s njim je u automobilu bilo još troje putnika u dobi od 19, 21 i 22 godine. U vozilu marke "Seat", nalazilo se četvero stranih državljana, od čega dvoje djece. Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet se odvijao u smjeru Krka prema Rijeci županijskom cestom 5107, dok se iz smjera Rijeke prema Krku odvijao lokalnom cestom broj 58090 do 8,50 sati uz regulaciju policijskih službenika.

VIDEO Još danas vruće pa dolazi promjena, očekuju se kiša i pljuskovi

Komentara 1

BO
bolnaistina
15:53 22.08.2021.

Mladež HDZ-a vraćala se sa tuluma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije