DJEVOJKA TEŠKO OZLIJEĐENA

Na Krku poginuo mladić (21): Vozio je motocikl bez vozačke dozvole i kacige

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.08.2021.
u 14:07

Vozač je preminuo na mjestu događaja, a 23-godišnja putnica je zadobila teške tjelesne ozlijede i prevezena je u KBC Rijeka

Na Krku je noćas poginuo 21-godišnji motociklist, a njegova dvije godine starija putnica teško je ozlijeđena.

Kako je izvijestila PU primorwsko-goranska, do nesreće je došlo u 3.30 sati na području Drage Bašćanske.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnjak, upravljajući motociklom marke 'Piaggio', riječkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te pao s motocikla, kao i 23-godišnja putnica koja se nalazila na ovom vozilu. Vozač je preminuo na mjestu događaja, a 23-godišnja putnica je zadobila teške tjelesne ozlijede i prevezena je u KBC Rijeka.

Utvrđeno je da je stradali 21-godišnjak upravljao motociklom bez potrebne 'A' kategorije te da prilikom vožnje nije koristio zaštitnu kacigu.

- Ponovo apeliramo na sudionike u prometu, posebice vozače mopeda i motocikala na povećani oprez i dosljednost u pridržavanju svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti nastanka prometnih nesreća, osobito onih s najtežim posljedicama - pozvala je policija.

Komentara 7

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
14:43 21.08.2021.

Kad bi murija zaustavljala ove na mopedima i skuterima, imali bi koji miljon više svake godine u državnoj blagajni

DU
Deleted user
15:27 21.08.2021.

nema kacige, nema globe. idemo dalje.

VE
velma
17:02 21.08.2021.

A što ga ova starija pametnjača nije upozorila da vozi bez dozvole i kacige,pa sad nebi bila, doživotni invalid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije