velika akcija

Policija objavila što se dosad zna o nestalom Slavoncu: U potoku pronađena jakna, mladiću ni traga

Nestali Darko
Foto: Novogradiške njuške
1/2
16.05.2023.
u 13:53

U protekla dva dana pretraženo je nekoliko desetaka kilometara užeg i šireg područja od mjesta nestanka (Cernik), a pretragu dodatno otežavaju nepovoljni vremenski uvjeti (kiša).

Policija je danas potvrdila informaciju o pronalasku jakne nestalog Darka Betlacha (35) iz Cernika, koji je u subotu poslijepodne otišao u šetnju sa svojim psom i nakon toga mu se izgubio svaki trag. Kako su izvijestili iz PU brodsko-posavske, policija je nastavila potragu za nestalom osobom čiji su podaci objavljeni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Traganje za nestalim započelo je odmah nakon zaprimljene dojave o nestanku, u Policijskoj postaji Nova Gradiška u subotu 13. svibnja, u 22.05 sati. U potrazi sudjeluju policijski službenici temeljne, kriminalističke i interventne policije, vodiči sa službenim psima, pripadnici HGSS-a, dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih društava, odnosno udruga, mnoštvo mještana i drugih građana.

U protekla dva dana pretraženo je nekoliko desetaka kilometara užeg i šireg područja od mjesta nestanka (Cernik), a pretragu dodatno otežavaju nepovoljni vremenski uvjeti (kiša).

– U ponedjeljak 15. svibnja oko 18 sati u Visokoj Gredi, u potoku Šumetlica, pronađena je jakna koja sukladno potvrdi člana obitelji pripada nestalome. Dosadašnje mjere i radnje traganja nisu rezultirale pronalaskom nestalog te se nastavlja opsežna potraga za njim – priopćila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Iz policije je upućen poziv građanima da, ako imaju saznanja o nestalom, obavijeste najbližu policijsku postaju, odnosno nazovu na brojeve telefona 192 ili 112. Također, informaciju mogu dostaviti i putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr.

Komentara 7

Avatar ajoj
ajoj
15:07 16.05.2023.

Nadam se najboljem.

NV
novo vriijeme
15:55 16.05.2023.

Tko ima psa zna da pas ne bi napustio svog čovjeka ako mu je dostupan. Jedina logika je da je pao u potok pas ga pokušao izvući zgrabivši jaknu ali momak iskliznuo i odnijela ga voda . Pas se vratio kući jer ga više nije vidio, njušio ni čuo. On je negdje u vodi ali bojim se puno je vremena prošlo teško da je živ svakako neka samo tamo traže.

DU
Deleted user
21:43 16.05.2023.

U Aljasci godišnje nestane oko 3000 ljudi, Ali ovo nije Aljaska već ljepa naša "sigurna". Missing in Alaska, Nestali na Aljasci (2015) Dokumentarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije