U Zadru policija prijavila dječake od 14 i 15 godina

Policija otkrila dva dječaka koji su lažno dojavili o bombi u srednjoj školi

policija
Arhiva VL
26.02.2010.
u 09:32

Protiv maloljetnika je podnesena kaznena prijava Općniskom državnom odvjetništvu za mladež u Zadru zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Širenja lažnih i uznemirujućih vijesti.

ZADAR - Zadarska policija kriminalističkom je obradom nad dva maloljetnika od 14 i 15 godina utvrdila da su 18. veljače iz telefonske govornice u Ulici Obala kneza Branimira u Zadru uputili anonimnu telefonsku prijetnju da je postavljena bomba u srednju školu "Stanko Ožanić" u Ulici Dr. Franje Tuđmana.

Tom je prilikom škola ispražnjena i izvršen je protueksplozijski pregled uz korištenje psa za detekciju eksploziva. Eksplozivna naprava nije pronađena pa je utvrđeno da je dojava bila lažna.

- Protiv maloljetnika je podnesena kaznena prijava Općniskom državnom odvjetništvu za mladež u Zadru zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Širenja lažnih i uznemirujućih vijesti - istakli su iz Zadarske PU.

Ključne riječi

Komentara 1

FT
franjo.tahi
11:06 26.02.2010.

A kad će otkriti tko je ukrao žito kmetovima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije