TRAGEDIJA U KULI

Policija otkrila uzrok prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala dvojica mladića

Kula: U prometnoj nesreći poginula dva mladića
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/20
06.08.2024.
u 19:25

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnji putnik iz vozila kao i 17-godišnji vozač, navela je policija

Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je kako je neprilagođena brzina uzrok prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala dvojica mladića. Prometna nesreća u kojoj su poginuli 17-godišnjak i 23-godišnjak dogodila se danas oko 5.45 sati u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića.

"17-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu prometnu traku te udario prednjim desnim dijelom vozila u betonski most, a zatim u stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 23-godišnji putnik iz vozila kao i 17-godišnji vozač", navela je policija.

Od 6.10 do 13.38 sati državna cesta D-51 bila je zatvorena za sav promet i on se odvijao alternativnim pravcima. Policijska uprava požeško-slavonska navodi kako slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 

GALERIJA Detalji tragedije u Kuli: 'Čuo se strašan udarac, ispred kuće je gorjelo. Vidjela se hrpa lima na gomili'
Kula: U prometnoj nesreći poginula dva mladića
1/20
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
20:47 06.08.2024.

Brzina? Ma ne...

ME
Melada
21:03 06.08.2024.

Nista mi nije jasno. Toliko prometnih nesreca sa smrtnim posljedicama medju mladima i nitko nista ne poduzima. Riditelji, gdje vam je odgovornost!? Braco, sestre, strcevi, ujaci, strine, ujne, bake, djedovi, prijatelji, nastavnici, profesori…. Gdje vam je odgovornost!? Gradonacelnici, lokalni politicari, raznoeazne udruge… gdje vam je odgovornost!?

KP
Karlovacko pivo
21:34 06.08.2024.

Zašto neobjave brzinu vožnje kroz naselje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije