jeste li ih vidjeli?

Policija pronašla osam osoba, no još troje maloljetnika nestalo

nestali (1)
Foto: Nestali.hr
1/3
12.10.2012.
u 13:08

Ukoliko ste osobu nestalu osobu policija moli da nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku posta

Policija je od prošlog tjedna od deset nestalih osoba pronašla njih osam,  a još uvijek tragaju za Denisom Ćejvanovićem i Neđmijom Ramom, izvijestili su iz nacionalne evidencije nestalih Nestali.hr.

Lara Jurić (16) u petak 5. listopada udaljila se iz obiteljske kuće u mjestu Donja Dobra (Općina Brod Moravice) i od tada joj se gubi trag. Visoka je između 165 i 170 centimetara. Ima kestenjastu kosu i oči, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u zelenu majicu kratkih rukava, traperice i bijele natikače.

Niko Vudrag (16) u ponedjeljak 8. listopada samovoljno se udaljio s adrese u Rijeci (Vukovarska 49). Visok je 181 centimetar, ima kestenjastu kosu i plave oči.

Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Silvijo Ignac (15) visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. On se u utorak 9. listopada udaljio s adrese u Zagrebu (Otona Županića 14). U vrijeme nestanka bio je odjeven u traperice i vestu.

Senada Blagajčević (46) visoka je 175 centimetara, ima crnu ravnu kosu i zelene oči. Ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. Senada se u utorak 9. listopada udaljila iz obiteljske kuće u Puli (Nazorova 64) i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ivica Vukušić (52) visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu i sive oči. Jače je tjelesne građe. Jučer, 11. listopada, u popodnevnim satima otišao u lov na brdo na predjelu Kobiljače i otada se nije vratio kući.

U vrijeme nestanka bio je odjeven u vojne (maskirne) hlače i sivu jaknu.

Sandra Ivičić (31) visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Na srednjem prstu lijeve ruke nedostaje joj jagodica.

Sandra se u ponedjeljak, 8. listopada udaljila s adrese boravišta u Zagrebu (Zoranićevih planina 21). U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava i plave traperice. Na nogama je imala tamne balerinke, a sa sobom je imala i tamnosmeđu torbicu.

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chemica
13:46 12.10.2012.

Nego, a jel imaju sve organe na broju? Da nisu ti nesretni "trgovci organima" povadili nekom bubreg, nekom jetru, možda rožnicu? Mislim da bi i ministar policije trebao dati ostavku. Hrvatski narode, osvijesti se! Sjećam se takvih sumanutih napisa kada se odojčad razbježala uokolo. Sve su ih našli, osim dvoje sa "sumnjivim" prezimenima. Jedna je vjerojatno već trudna, a drugi se pridružio tko zna kojoj čergi na putu u Italiju.

IM
Immanuell
15:13 12.10.2012.

Moguće je svašta, ali kod nas maloljetnici uglavnom samovoljno odu od kuće, te ili lutaju naokolo ili odu kod nekih prijatelja pa se tamo skrivaju. Uzrok su najčešće nezdravi odnosi u obitelji. Naravno, uopće nisu svjesni smrtnog straha kakvog osjeća većina roditelja kad nestanu iz kuće, odn. dok ih policija ne nađe. Neki se sami vrate doma, ali većina ne.

RT
Rollo Tomasi
15:49 12.10.2012.

Baš čekam neki blesavi komentar na temu trgovine organima. I nisam ostao razočaran... Žalosno, ali na ovoj temi se čovjek nekima baš lijepo može nasmijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije