prostitucija

Policija: Ruby je bila maloljetna kad joj je plaćeno za seks

'This picture taken on November 13, 2010 in Milan shows a Moroccan girl Karima Keyek, nicknamed Ruby. Italian daily Corriere della Sera is reported on January 14, 2011 that Italian Prime minister Silv
'GIUSEPPE ARESU'
13.12.2011.
u 10:23

Postoje dokazi da su u Berlusconijevoj vili u Arcoreu pokraj Milana održavane zabave s prostitutkama.

Karima El Mahroug zvana Ruby bila je plaćena za seksualni odnos kad je bila maloljetna – izjavio je šef sudske policije Marco Ciacci na svjedočenju u procesu u kojem je bivši premijer Silvio Berlusconi osuđen za maloljetničku prostituciju. Marco Ciacci kazao je da postoje dokazi, izjave svjedoka, kao i slike iz mobitela na temelju kojih se može zaključiti da su u Berlusconijevoj vili u Arcoreu, pokraj Milana, održavane zabave s prostitutkama.

O tim zabavama i slikama nađenima u računalima djevojaka svjedočio je i zamjenik šefa milanske policije Giorgio Bertoli odgovarajući na pitanja tužitelja Antonija Sangermana. Slike su otkrivene u mobitelima Ioan Visan i Aris Espinoze. Na njima se vide djevojke odjevene u policijske uniforme ili u odoru Djeda Mraza, a ima i slika na kojima djevojke razmjenjuju poljupce.

U iPhoneu Barbare Guerra nalazi se i slika djevojke u policijskoj uniformi koja drži lisice u rukama, kazao je Giorgio Bertoli. U sudnici su prikazane te fotografije, kao i fotografije sobe u kojoj ima mnogo slika Silvija Berlusconija u mladim godinama. Djevojke su ih snimile 24. listopada 2010. u 4.51 sati u vili u Arcoreu. U rokovniku koji je zaplijenjen Iris Berardi otkriveni su i zapisi o iznosima koje je plaćao Berlusconi.

U prvih šest mjeseci 2010. u spomenutom rokovniku u tri se prilike spominje da je "Papi" platio po 2000 eura. Datumi uz iznose odgovaraju danima kada je Berardi bila u Berlusconijevoj vili u Arcoreu. Na jednoj od slika Iris Berardi odjevena je kao Djed Božićnjak. Barbara Guerra na slici je odjevena u policajku. Proces Ruby se nastavlja, a Berlusconi do sad nije nazočio ni jednom ročištu.

Komentara 7

DZ
dzukaficuka
12:17 13.12.2011.

Ej Silvijo Musolini je samo ispunijo EU normu to je kod njih kao dobar dan.Da su to drugi radili ali kod ovih je kuoleraj cisto normalne stvari nebi me cudilo daje vaserijo i sa svojom familijon.

VE
velikazmija
13:05 13.12.2011.

sijećam se konja za kojim se praši to je normalno ---

OB
-obrisani-
12:08 13.12.2011.

eh, rubi, rubi....ko te sada ljubi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije