DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Policija se oglasila o krađi tramvaja: Pritvoren je mladić (19), pronašli su ga na osječkom području

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
08.04.2023.
u 11:12

Jučer, 7. travnja  u večernjim satima, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uhitili su 19-godišnjaka na svom području, dok će se danas provesti kriminalističko istraživanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj - javila je policija.

Zagrebačka policija objavila je kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari'.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu - javlja policija u priopćenju.

Radi se o mladiću koji je u četvrtak oko 23.15. sati u Ozaljskoj ulici ušao u tramvaj te ga odvezao do Tratinske ulice gdje ga je i ostavio. Tada se udaljio u nepoznatom smjeru

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dojavu o događaju zaprimili su od odgovornih osoba prijevozničkog društva, te su intenzivno  tragali za počiniteljem zbog sumnje na kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokrenete stvari“ .

Policijska uprava zagrebačka je od odgovorne osobe prijevozničkog društva zaprimila video zapis iz tramvaja u vrijeme događaja, te su policijski službenici utvrdili gdje se mogući počinitelj nalazi.

Jučer, 7. travnja  u večernjim satima, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uhitili su 19-godišnjaka na svom području, dok će se danas provesti kriminalističko istraživanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj - javila je policija.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Stradun
Stradun
11:32 08.04.2023.

Krenuo je u Osijek provozati tramvaj.

OT
otrovnijezik
13:21 08.04.2023.

Dobro što je krenuo prema Osijeku jer i oni imaju tramvaje i prugu pa je mogao i tamo nastaviti voziti.

Avatar AlPoS
AlPoS
11:34 08.04.2023.

Dečko treba odgovarati za nepromišljenost, ali još veća odgovornost je na zaštitarskoj službi ZET-a, koja je očito neučinkovita, a plaćena je visoko iznad prosjeka ostalih zaštitarskih službi u državi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije