priveden je

Pronađen mladić koji je ukrao tramvaj u Zagrebu

Dan kada je sve stalo; tri godine prošle su od proglašenja lockdowna u Hrvatskoj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
08.04.2023.
u 09:30

Podsjetimo, u četvrtak navečer je u tramvaj parkiran kraj spremišta Ljubljanica na zapadu Zagreba ušetao nepoznati čovjek te se odvezao do Ciboninog tornja.

Muškarac koji je prije nekoliko dana ukrao ZET-ov tramvaj u Zagrebu i odvezao se s njim nekoliko stanica pronađen je. Priveden je i prepraćen sucu. Mladić je navodno učenik srednje škole, doznaje 24sata

Podsjetimo, u četvrtak navečer je u tramvaj parkiran kraj spremišta Ljubljanica na zapadu Zagreba ušetao nepoznati čovjek te se odvezao do Ciboninog tornja. Uspio je prijeći četiri stanice, odnosno 1,4 kilometra koliko mu je trebalo da Ozaljskom stigne do Tratinske 65 i stanice Badalićeva.

Nakon što je stigao do željene lokacije, otvorio je vrata i samo išetao te se uputio u nepoznatom smjeru, a policija je potvrdila da su dojavu o nestalom tramvaju dobili oko 23.15 sati.

Ključne riječi

Komentara 14

BB
branimir.bauer.9
10:07 08.04.2023.

Muda do koljena, a u glavi propuh.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
10:02 08.04.2023.

Gledam snimku vožnje, pokazao si je lice na WhatsAppu, baš si mislim da je pitanje sata da ga uhite i evo ga. Mlad dečko, mladost-ludost. Sad je samo pitanje kakvog će suca imati, sve je moguće, od uvjetne do 3 godine u zatvoru...

DU
Deleted user
10:53 08.04.2023.

Gospodin nije ukrao tramvaj, samo ga je preparkirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije