potrebna pomoć građana

Sretan kraj potrage: Pronađena djevojčica nestala u Požegi

Ilustracija/ Policija
Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
28.04.2023.
u 09:54

Policija je potvrdila da je djevojčica iz Požege koja je jučer nestala, danas pronađena.

Pronađena je djevojčica (15) koja je jučer nestala u Požegi. "Obavještavamo vas da je potraga obustavljena budući da je pronađena na području grada Požege", javila je policija. 

Njen otac rekao je kako je 15-godišnjakinja živa i zdrava te da je razgovarao s njom mobitelom. Otac kaže da je pronađena u gradu na javnom mjestu, piše Index.hr.

Kako je ranije izvijestila PU požeško-slavonska, 27. travnja s adrese prebivališta u Požegi nestala je djevojčica rođena 2007. godine. Kako je pisalo na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, djevojka se udaljila u nepoznatom smjeru iz svog doma u Požegi. 

Video: Uznemirujuća snimka: Vozilo se zapalilo tijekom policijske potjere, vozač se spasio u posljednjem trenutku

 

Ključne riječi

Komentara 2

JE
jelen
09:43 28.04.2023.

mup u Hrvatskoj ima problem..a ne bi bilo dobro da se nezakonje podigne na visi nivo jer nastala bi anarhija ,mup na nacin koji radi ne bi mogao to odrzati pod kontrolom.. mup ne djeluje preventivno mup zamisljen kao inspekcija da ceka da se nesto dogoditi pa da bi djelovali.,.to tako ne ide i to se vidi po svemu..imaj male place ali i malo posla ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije