NOVE FOTOGRAFIJE

Policija traga za razbojnicom, jeste li je vidjeli?

razbojnica
Foto: PUZ
1/8
04.04.2014.
u 16:50

Žena je u dobi između 50 i 60 godina, visine oko 170-175 cm, jače tjelesne građe

Zagrebačka policija objavila je fotografije žene za koju se sumnja da je počinila dva razbojništva u poslovnicama za otkup plemenitih metala 21. siječnja i 11. veljače, a povezuje ju se i s prošlotjednom pljačkom pošte. Policija je već objavljivala snimke nadzornih kamera na kojima se vidi ova žena, a sada su objavljene i snimke iz pošte.

Žena je u dobi između 50 i 60 godina, visine oko 170 do 175 cm, jače tjelesne građe, crvene kose do ramena, najvjerojatnije je nosila periku. Tijekom počinjenja razbojništva nosila je dioptrijske naočale te bila odjevena u kremastu jaknu duljine do kukova, a u drugom slučaju u crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata, nosila je manji kišobran i veću žensku torbu.

Ovaj opis i način počinjenja zločina odgovara i osobi koja je 28. ožujka u Albaharijevoj ulici opljačkala poštu. Tijekom počinjenja kaznenog djela nepoznata žena bila je odjevena u crnu odjeću, u jednoj ruci je držala crnu torbu, a u drugoj crni pištolj.

>> Policija traga za razbojnicom: Prepoznajete li ovu ženu?

 

Komentara 5

MX
Mister X
11:03 05.04.2014.

Nagrada tko izda gladnu baku koja je iz očaja išla po nešto novaca = 0,0 kuna i 0,0 lipa ( osiguranje plača vrača osiguranicima sve do lipe sa kamatama !) Tako da se nemoraju građani a i seljaci RH. sekiratikirati za to Plemeniti metali - zlato, srebro, diamanti odkup ....

Avatar pretplatniik
pretplatniik
10:59 05.04.2014.

Vidi se na slici da joj treba za režije..lovite prave kriminalce..

MA
Maja28
07:37 05.04.2014.

Ja je ne bih izdala kada bih znala tko je. Ovo je izvjestan scenarij za većinu stanovnika ove države. Opljačkani smo od onih koji bi nam trebali urediti život jer imaju mandat za to a ovo je samo povrat imovine. Ne, ne bih uzdala nikoga u ovoj ukakanoj zemlji dembeliji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije