Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena djevojčica

Policija u Zadru pronašla nestalu 15-godišnjakinju iz Zagreba

policija
Arhiva VL
26.07.2010.
u 09:09

Zadarska policija jučer je na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru pronašla maloljetnicu iz Zagreba za kojom je PU zagrebačka 19. srpnja raspisala potragu.

ZADAR - Zadarska policija jučer je na Obali kralja Petra Krešimira u Zadru pronašla maloljetnicu iz Zagreba za kojom je PU zagrebačka 19. srpnja raspisala potragu nakon što se udaljila iz obiteljskog doma.

– S maloljetnicom je obavljen razgovor te je predana roditeljima – izvijestili su iz zadarske policije. Neslužbeno doznajemo da je djevojka zatečena oko 22.30 sati na zadarskoj rivi i to za najveće zadarske fešte, "Noći punog mjeseca". 

Ključne riječi

Komentara 4

TJ
tjelohranitelj
11:02 26.07.2010.

sada bi ja ljepo isporučio račun tj.troškove potrage njenim roditeljima(zbog lošeg odgoja djeteta jer ovo nije prvi put) a malu bi smjestio u odgojnu ustanovu jer garant ona ovo bude opet ponovila ili je mala namirisala i poludjela,klinci tj. klinke su poludjele ili je to zato što društvo potiče na njihove ludosti bez kazni

BK
bez_komentara_2
12:07 26.07.2010.

Treba balavicu našamarati.Koje su to glup.a.če,zbog takvih se diže toliko policije.

BA
Bandit
12:29 26.07.2010.

He nemaju roditelji sto podmirivati,to je posao policije svi ih mi placamo i to je to,da je to odgoj roditelja to stoji definitivno su roditelji u krivu a tu jos stoji jedna stavka da je podosta kriv zakon o djecici jer taj zakon stiti djecu i od sami roditelja jer nesmijes po zakonu vise ni kazniti djete... Imam cerku priblizni godina i neznam sto me ceka ali sa svojim konzervativnim ponasanjem smatram da mi to nece napraviti jer jos uvijek u mojoj kuci vlada moj zakon o djeci a to je zakon sa kojim sam i sam odgojen od strane svoji roditelja i mislim da je vrlo ucinkovit isto tako imam i 3 sina od 18 god do 14 i sva trojica su mi fala bogu odlicni i to zahvaljujuci zakonu bez zakona sto znaci razgovor sa djecom ,razgovor i samo razgovor i naravno siba je radila kad je bilo potrebno i dakako dosljedan biti kod kaznjavanja (kaznjavanje se odnosi na kojekakve zabrane pocevsi od interneta ,djeparca i sl)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije